Belek látásbőr

belek látásbőr

Két nagy csoportra oszthatjuk őket, az ún.

belek látásbőr

Testünk szerves, így az életműködésünkhöz szükséges ásványi anyagoknak is szerves forrásúnak kell lenniük, ellentétben, a csapvízben, a flakonos ásványvizekben és különféle pezsgőtablettákban megtalálható ásványi sókkal. Hatás: Szükség van kalciumra a megfelelő izomműködés, a hormon felszabadulás, az inzulin felszabadulásának egészséges fenntartásához.

A kalcium a legfontosabb ásványi anyag, amely a csontok erősítésében segít.

belek látásbőr

Gyermekek és kora-tizenévesek számára különösen fontos a megfelelő kalcium bevitel, hiszen ebben az életkorban raktározza a szervezet a legtöbb kalciumot a csontokban, ami olyan későbbi problémák megelőzésében fontos, mint például a csontsűrűség csökkenés. A fiatalok, különösen a lányok számára magas a gyenge csontozat kialakulásának veszélye, ami később belek látásbőr mozgásképtelenséget okozó sérülésekhez is vezethet.

belek látásbőr

A csontok kalcium tartalma a fiatal felnőtt korban kezd csökkenni, majd a kor előrehaladtával, elsősorban a nők életében ez a folyamat felgyorsul. A megfelelő kalcium bevitel biztosításával ez a folyamat lassítható.

belek látásbőr

A kalcium bevitel a szervezet zsírégető folyamatait serkenti, valamint a zsír belek látásbőr mértékét csökkenti. Azok számára, akik laktóz-intoleranciában szenvednek, vagy nem szeretik a tejtermékeket, a kalcium tartalmú táplálék kiegészítők fogyasztása kiváló lehetőség.

belek látásbőr

Leghatékonyabb a kalcium-citrát, mivel a gyomorban könnyen oldódik, és tökéletesen felszívódik Összetétel és hatás: szerves forrású, tengeri üledékből készült ásványtabletta Kalcium: csontépítő, ingerületvezetés, izomműködés, véralvadás, enzimek működése Magnézium: csontalkotó, enzimek D-vitamin: kalcium és a foszfor felszívódás-beépülés, csontképződés, csontok gyógyulása, csontritkulás megelőzése.

Hasznoscikkek