Szemvizsgálat Dubna, Online időpontfoglalás | Vision Express

szemvizsgálat Dubna

A Vision Express szemvizsgálat Dubna megjelenésével jelentősen hozzájárult a magyarországi kiskereskedelmi optikai piac fejlődéséhez.

szemvizsgálat Dubna

Nem csupán az 1 órás szemüvegkészítés forradalmian új bevezetése köthető a szemvizsgálat Dubna nevéhez, hanem a Vision Express üzleteiben válogathattak és próbálgathattak először szabadon szemüvegkereteket és napszemüvegeket az üzletbe betérő vásárlók.

Az immár 49 üzlettel rendelkező optikai hálózat jelentős átalakuláson ment keresztül az első lépések óta, melynek köszönhetően ma már Magyarország második legnagyobb optikai hálózatává nőtte ki magát. Üzletei a fővároson kívül megtalálhatók a legtöbb megyeszékhelyen, ill.

szemvizsgálat Dubna

A Vision Express üzletek visszafogottan elegáns stílust képviselnek. Jellemzőjük a tágas és világos, belátható tér, a modern bútorok.

szemvizsgálat Dubna

Legtöbb üzletünkben a műhely az eladótérben található, így vásárlóink betekintést nyerhetnek a szemüvegek elkészítésébe. Az üzletekben a legfejlettebb technológiai megoldásokat szemvizsgálat Dubna foglaló gépi berendezések kaptak helyet a szemvizsgáló helyiség felszerelésétől kezdve a műhelyben találtható szemüveglencse csiszoló gépekig.

szemvizsgálat Dubna

A Vision Express teljes körű szolgáltatásának köszönhetően Vásárlóink mindent kényelmesen, egyszerre intézhetnek üzleteinkben. A szemüvegek nagy részét akár egy óra alatt elkészítjük.

Üzleteinkben képzett kollégáink segítik vásárlóinkat a megfelelő szemüvegkeret, illetve az adott dioptriához legoptimálisabb szemüveglencse kiválasztásában.

szemvizsgálat Dubna

A komplett szolgáltatás részeként vásárlóink a hét minden napján — még hétvégén is — külön szakember segítségével ellenőriztethetik látásukat a legtöbb üzletünkben. Szeretne időben értesülni legfrissebb ajánlatainkról és újdonságainkról? A Vision Express hírleveléből.

szemvizsgálat Dubna

Hasznoscikkek