Úszó rövidlátás

Címkék: üveg rövidlátás, üveg olvasni, növény permetező, modfan, celestron hold, üveg rövidlátás, a növény öntöző, 2 dioptria, monokuláris hold, rövidlátás nő. Mivel a lencse a szemüveg, jön PC-anyag, amely az anti-köd, anti-UV, valamint anti-semmiből jön, nagy erő, rugalmasság, valamint.

Az alacsony profilú kialakítás ideális edzés, illetve verseny. Három különböző méretű, cserélhető orr darab áll rendelkezésre, hogy jobban illeszkedjen a viselők.

Változik az orr darab könnyű egy egyszerű csere folyamat.

úszó rövidlátás

A tartós, dupla szilikon tartja a úszó rövidlátás a hely illeszkednek. Igazodva a szíj egyszerű. Színek: Fekete 9. Méretek: egy méret Testre szabott optikai szemüveg állnak rendelkezésre.

Lencse: Tükör bevonattal Lencse Szélessége: 3. Kiváló minőségű fröccsöntött optikai tükrös lencse, UV védelemmel, rendelkezésre 13 dioptria korrekciós.

Ha más erősségek két szeme, kérem, adja meg a dioptria abban a sorrendben, vagy lépjen kapcsolatba velünk. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket. Kérem, engedje meg, 0.

úszó rövidlátás

Ha kapott egy termék sérült, vagy hibás állapotban, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges. Három különböző méretű, rugalmas orrnyereg.

úszó rövidlátás

Szilikon úszó rövidlátás heveder, könnyen, hogy állítsa vissza a klip. Széles látószögű vizuális design. Szuper lágy TPR tömítések a kényelmes illeszkedést.

Címkék: sapka úszó szemüveg, női rövidlátás, külső adathordozó, úszás goggle rövidlátás férfi, VCKA, úszó rövidlátás szemüveg myopa, sisak nyitott arcát, bluetooth kapcsolat, anti rövidlátás, felnőtt úszó szemüveg recept, biztosítja az úszás szemüveg Írd meg véleményedet!

Látásromlás, életlen látás, rövidlátás, távollátás, retina-leválás (ujmedicina, biologika)

Hasznoscikkek