Pontos szemvizsgálat, ÚJDONSÁGOK ÉS AKCIÓK - NE MARADJON LE!

Látásvizsgálat

De tényleg ez a legfontosabb?

pontos szemvizsgálat ráncok rövidlátás esetén

Elég hangsúlyt fektetünk az egészségünkre, a pontos és precíz szemvizsgálatra? A Trend Optika üzleteiben világmárkás szemüvegek hatalmas választéka megtalálható, az extravagánstól a teljesen egyedi darabokig.

Cégünk azonban ugyanekkora hangsúlyt fektet a professzionális szemvizsgálatokra is. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk annak érdekében, hogy ügyfeleink a piacon elérhető legjobb szolgáltatást kapják.

A vizsgálat mindössze 90 másodpercig tart, és ez idő alatt 9 féle vizsgálatot is elvégzünk. Csak másfél percet kérünk az életedből a látásod épségéért cserébe!

pontos szemvizsgálat múmia látás kezelése

Legmodernebb szemvizsgálati technológiánk pontos szemvizsgálat olyan szemüvegeket tudunk készíteni, melyek tiszta éjszakai látást biztosítanak neked, tükröződés és vakító fényszóródás nélkül. És ami a legfontosabb, hogy a mindössze 90 másodperces mérés során 9 féle vizsgálatot is elvégzünk: Szem fénytörési adatai Alacsony és magasabb rendű aberrációk A fénytörést tág és szűk pupillánál Szaruhártya térkép keratoconusz szűrése és a szemlencse átlátszóságának mérése szürkehályog szűrése Szemnyomás értéke zöldhályog szűrése a zöldhályognak vezető szerepe van a hogyan lehet meghatározni a látását kialakulásában.

Amsler-teszt, makuladegeneráció szűrés 40 éves kortól erősen ajánlott szűrés Színlátás teszt Szaruhártya vastagság és a szem elülső pontos szemvizsgálat mélységét Szaruhártya kontaktlencse illesztési adatai görbületi sugár, átmérő A szemünk egészsége, a látás életminőségünk egyik meghatározó alapeleme, így a rendszeres és professzionális szemvizsgálat kulcsfontosságú.

A legmagasabb szintű személyre szabás Ezzel a modern centráló eszközzel meghatározzuk vásárlóink szemüvegviselési szokásait: fejmozgás, testtartás, olvasási és szemüveghordási szokások. Meghatározzuk szemed egyedi forgáspontját, amit 3 dimenzióban jelenítünk meg. Ez az úgynevezett Eyecode technológia: szemed egyedi kódjával dolgozunk. Az F technológiával a keret minden lehetséges paraméteréhez igazítjuk a lencsét.

Mint az élet minden területén, úgy az optikában is hatalmas fejlődés tapasztalható a digitalizáció tekintetében. A tudatos egészségmegőrzés része az is, hogy tisztában legyünk a legmodernebb és leghatékonyabb szemvizsgálati eszközökről és eljárásokról, melyekben a Trend Optika az élen jár.

A Szemüvegek.

Az objektív látásvizsgálatot a legmodernebb hullámfront technológián pontos szemvizsgálat refraktométer az Essilor Wave Analyzer segítségével végezzük. A lézeres látásjavító műtétek során is Hartmann-Shack szenzorral felszerelt, hullámfront-elemzésen alapuló készülékek segítségével dolgoznak.

pontos szemvizsgálat hogyan nézhet online a látás

Kiszámolja, hogy szemeid távol- vagy közel látók, illetve, hogy fennáll-e szemtengelyferdülés. Ezen kívül a magasabb rendű aberrációkat is mérhetjük, melyek a finomabb optikai hibákat jelentik. A készülék pontos szemvizsgálat szem fénytörését szűk nappali és tág éjszakai pupillánál is méri, ez fontos, ugyanis főként gyengébb fényviszonyok között, pl.

pontos szemvizsgálat gyenge látás miatt

Természetesen a gyors gépi mérés után hagyományos módon is ellenőrizzük a legjobb szemüveges korrekciót, de erről a következő cikkünkben olvashattok! Addig is, jelentkezz bátran szemvizsgálatra a Trend Optika Csoport üzleteibe, ha neked is fontos a szaktudás pontos szemvizsgálat a legmodernebb műszerek párosítása!

Vizsgálati eredményt nem áll módunkban kiadni.

Stílus Blog Ezek a biztos jelek, hogy el kell mennie szemvizsgálatra Sokan csak akkor mennek el látásvizsgálatra, ha a szemproblémák már kényelmetlenséget okoznak a mindennapjaikban. Pedig a szemvizsgálat nemcsak az életminőségünkön javíthat, hanem számos szembetegséget kiszűrhet és megelőzhet. Legyünk őszinték: ön mikor volt utoljára szakszerű látásvizsgálaton? A munkahelyi üzemorvosnál felolvasott szemészeti táblát vagy az online szemtesztet most ne számoljuk bele.

Hasznoscikkek