Látásélesség megjelölések, Fogalomtár – Ki-Látás Közhasznú Alapítvány

Az 1.0 látás olyan, mint a Posts

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?

látásélesség megjelölések

Leírás visszafordítása angol Egyesült Államok nyelvre Fordítás Peek Acuity allows anyone to measure visual acuity, which is one of the components of vision. It is designed by eye care látásélesség megjelölések to be used to help identify people who need further examination by, for example, an optometrist or ophthalmologist.

látásélesség megjelölések

It is not intended to replace detailed examinations from a qualified eye health professional. Peek Acuity: Generates visual acuity scores accurately, rapidly and reliably.

Older versions of the app may not function correctly on the latest operating systems. Please ensure you perform the enforced manual calibration check, as described herebefore using the application to measure visual acuity.

Peek Acuity is a standalone app which provides a measure of visual acuity and a visual representation of the result.

látásélesség megjelölések

Peek Solutions is a complete software and service package with support, data analysis, SMS reminder functionality and other features, currently only available to Peek partners. A szemápolási szakemberek úgy fejlesztették ki, hogy segítsen azonosítani azokat az embereket, akiknek például optometrista vagy szemész általi további vizsgálatra van szükségük.

látásélesség megjelölések

Nem célja, hogy felváltja a látásélesség megjelölések szemorvos által végzett részletes látomás köröz. Pee Acuity: Pontosan, gyorsan és megbízhatóan hozza létre a látásélességet. Lehet, hogy az alkalmazás régebbi verziói nem működnek megfelelően a legújabb operációs rendszereken.

Kérjük, ellenőrizze, hogy elvégezte-e a kényszerített kalibrációs ellenőrzést, a itt leírtak szerintaz alkalmazás használata előtt a látásélesség mérésére.

A jó anamnézis fél diagnózis. A szembetegek többsége panaszával először háziorvosához fordul. A betegek panaszai jellegzetesek, és ha az észlelő orvos képes helyesen értékelni azokat, a beteg további sorsát jó irányba terelheti.

A Peek Acuity egy önálló alkalmazás, amely a látásélesség mérését és az eredmény vizuális ábrázolását biztosítja. A Peek Solutions egy komplett szoftver- és szolgáltatási csomag támogatással, adatelemzéssel, SMS-emlékeztető funkciókkal és egyéb szolgáltatásokkal, látásélesség megjelölések csak a Peek-partnerek számára elérhető.

Orvosi leletek ellenőrzése Itt találhatóak a szemészeti leleteken szereplő megjelölések magyarázata. Lehetséges, hogy valakinek nincs szükség szférikus korrekcióra csak cylinderesre. Nem mindegy, hogy valakinek az adott cylinder érték milyen fokban van, mert ha más az érték pl. Érdekesség, hogy a cylinder értéket át lehet váltani. Mit jelent ez?

Hasznoscikkek