Látás egységenként, Nyitva tartás

látás egységenként

Ügyfélkártya kedvezmény program! Mi tényleg szemmel tartjuk látását, jöjjön el hozzánk és látás egységenként be ügyfélkártya kedvezmény progarumkba! Az Ágnes Optika a különböző kártyafajtákat a vásárlás mértékétől függően, illetve egyedi elbírálás alapján bocsátja a vásárló részére.

a látás szakértője

Az Ágnes Optika fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, látás egységenként vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg. Kártyaérvényesség Az Ágnes Optika Törzsvásárlói kártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt.

Kérem az ajándékomat Minden jog fenntartva © Pálfi Éva - A www. Felhasználásuk, másolásuk kizárólag a szerző előzetesen bekért írásos engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a szerző egyidejű feltüntetésével lehetséges.

A kártya visszavonásig érvényes. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

látás egységenként a látószervek higiéniája és megelőzése

A pontok gyűjtése Az ajándékpontok Ft elköltött összeg egységenként kerülnek jóváírásra. A kártya át nem ruházható, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak.

👶 Adobe ILLUSTRATOR Tutorial en ESPAÑOL básico DESDE CERO 2021 🤴

Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok. A kártyán található pontokról a Felhasználó a Kibocsátó Facebook oldalán www.

Навигация по записям

A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció kedvezményt veszi igénybe. A pontkedvezmény igénybevételéhez a kártyát kötelező aktiválni. Ebben az esetben nem pontokat, hanem Ft-összeget töltünk fel kártyájára.

látás egységenként a látás zavara

E-mail értesítések A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Címünk: Ágnes Optika Nagykanizsa, Huszti tér Adatrögzítés A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

Hogyan kell szedni?

Adatkezelés Az Ágnes Optika tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Törzsvásárlói kártya hűségprogramban való részvétel és látás egységenként adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait látás egységenként Ágnes Optika, minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag az Ágnes Optika marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra.

látás egységenként látáskezelés myopia

Kérésre az Ágnes Optika az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését. A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik, és az igényléskor történt vásárlás pontjai automatikusan felíródnak a kártyára!

látás egységenként fejfájás, ha a látás csökken

A kártya elvesztése, meghibásodása A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére.

Kártyacserét a személyi azonosságának igazolása után bármelyik beváltó helyünkön igényelhet. Kártyacsere esetén a kedvezményt látás egységenként óra elteltével tudja igénybe venni.

Hasznoscikkek