Bates látásképzése, Javítsa a látást

Látásképzési oldal

Bates látásképzése

Demirchoglyan professzor módszere A rendszer kifejlesztése a G. Demirchoglyan professzor szemléletének javítására és megerősítésére rendkívül sokoldalú. Különösen az M. Corbett és W. Bates rendszereinek alapelveit alkalmazza, az oculomotorizmok gyakorlati készleteit, a szimulátorokkal kapcsolatos képzést és így tovább.

Bates látásképzése

De a fő témánk, azaz a szürkehályog és a glaukóma kezelése, a módszer legfontosabb eleme az auto-képzés. Eddig nem kétséges, hogy Bates látásképzése autotranszplantáció többoldalú és gyakran igen jelentős befolyást gyakorolhat az emberi testre: pihenteti az izmokat, pihenteti, leküzdheti a kimerültséget, a fáradtságot és még a fájdalmat is.

Bates látásképzése

Az önképzés általános elvei korunkban jól fejlettek, és mindenki számára, aki érdekli őket, nem lesz nehéz találni sok irodalmat ebben a témában. Emiatt itt nem részletezzük részletesen a technikát - túl sok helyet foglalna el, de megjegyezzük, hogy az auto-training módszer tökéletesen alkalmazható mind az általános vizuális javítás, mind a szem betegségeket segítő Bates látásképzése módszerei szempontjából.

A szemek itt sem kivételnek számítanak - ami gyönyörűen megerősíti G. Demirchoglyan által kifejlesztett képletek bizonyított klinikai hatékonyságát, és utalnak a látásképzésre. Itt van három formula az auto-képzésre, amelyek a leghatékonyabbak a két patológiában, amit könyvünk mond: glaukóma és szürkehályog.

Bates látásképzése

Számos tudományos és népszerű tudományos forrásból származó információk szerint sok látássérült betegségben szenvedő beteg esetében a vizuális funkció jelentős javulást mutatott az automatikus képzési rendszer rendszeres alkalmazása után, a fenti Bates látásképzése.

Demirchoglyan professzor véleménye szerint a szemek képzési rendszere jelentősen bővíthető bizonyos készségek és önhalmozó tapasztalatok segítségével.

Bates látásképzése

Ossza meg ezt az oldalt Kapcsolódó cikkek.

Hasznoscikkek