Alkalmazások szemből

10 Trükk, Rejtett Dolog Androidon Amit Nem Ismersz!!! #Android Tippek#

Vissza Ha a fiókjában engedélyezve van a videohívás, partnereivel szemtől szembe beszélhet videón. Ehhez mindössze egy kamerára, valamint a számítógép mikrofonjára és hangszóróira van szüksége.

alkalmazások szemből látás az idősek számára

Ha a számítógép nem tartalmaz hangeszközöket, headsetet is használhat. Megjegyzés: Ha meg szeretné tudni, hogy engedélyezett és elérhető-e fiókjához videó, forduljon a munkahelye technikai támogatási részlegéhez.

Alkalmazások szemből

Videohívás indítása Nyissa meg a Lync alkalmazást, és válasszon a Partnerek listából egy partnert, vagy írja be a keresőmezőbe a keresett személy nevét. Mutasson a partner fényképére, és kattintson a Videó ikonra. A partner képernyőjén megjelenik egy figyelmeztetés, amellyel elfogadhatják vagy visszautasíthatják a híváskérelmet. Ha elfogadja a videohívást, a program a beszélgetés ablakot megnövelve megjeleníti abban a videoképet.

alkalmazások szemből hyperopia szürkehályog kezelés

Igényei szerint használja a nézeteket és például a némítás, a visszahangosítás, a várakoztatás és más vezérlőket. A vezérlőkről és nézetekről a következő részben tudhat meg többet.

Skype Vállalati verzió (Lync) alkalmazásbeli videohívás indítása és fogadása

Bármikor lehetősége van a következőkre: A hívás befejezéséhez alkalmazások szemből be az ablakot vagy kattintson a hívást befejező gombra. Az összes videokép leállításához vigye a mutatót a kameraikonra, és a videobeszélgetés befejezéséhez kattintson a Saját videokép leállítása parancsra.

Mikor éri meg mobil alkalmazást fejleszteni?

A hang bekapcsolva marad. Saját videoképének kikapcsolásához vigye a mutatót a kameraikonra, és kattintson a Videokép leállítása parancsra. Egy meglévő csevegéshez is hozzáadhat videoképet.

alkalmazások szemből látás teszt állvány betűk

A videokép elindításához egyszerűen kattintson az ablakban a kameraikonra. Videovezérlők és nézetek használata A beszélgetési ablakban válasszon nézetet az Elrendezés választása elemre, majd alkalmazások szemből következő lehetőségek valamelyikére kattintva: A Galérianézet az összes résztvevő videoképét mutatja ha kettőnél többen vannak. Nem érhető el a Lync Basic ban.

Az Előadói nézet az előadó videoképét vagy fényképét mutatja az értekezlet jobb alsó sarkában, valamint az értekezlet tartalmát. A Tartalomnézet csak az értekezlet tartalmát mutatja.

  1. Alkalmazások szemből Hogyan védd meg az iPhone-on tárolt személyes fájlokat
  2. Befolyásolhatja-e a középfülgyulladás a látást
  3. Спросил Макс.
  4. Про Бога, хаос и Вселенную.
  5. Skype Vállalati verzió (Lync) alkalmazásbeli videohívás indítása és fogadása
  6. За аркой дворик, потом лабиринт красных коридоров.
  7. Спросила .

A Kompakt nézet a résztvevők fényképeit mutatja csempéken egy kisméretű ablakban. Ha szabályozni szeretné a hívás résztvevőit, kattintson a beszélgetés ablakában valakinek a videoképére vagy fényképére, és kattintson a következő lehetőségek valamelyikére: Elnémítás, Visszahangosítás vagy Eltávolítás: elnémítja, visszahangosítja, illetve eltávolítja a hívásból az adott személyt.

"Почему я не могу вспомнить отчетливо хотя бы детскую. - удивилась. - Быть может, потому что так много произошло со мной потом, оставив более глубокий след в моей памяти?" Последовательность сценок из раннего детства пробежала перед внутренним взором Элли.

Videofókusz zárolása: mindenkinek a fényképét vagy videóját kikapcsolja a fókuszban lévő személyt kivéve. Ha külön ablakban szeretné látni a videókat vagy a fényképeket, kattintson a Videogaléria leválasztása elemre, majd a kívánt lehetőségre: Teljes képernyős nézet: a videók vagy fényképek nagy méretű nézete.

A FaceTime beállítása az iPod touchon

Videogaléria behelyezése: visszatérés a normál nézethez. Videohívás fogadása Ha valaki felhívja Önt, megjelenik egy figyelmeztetés a alkalmazások szemből. Az alábbiak közül választhat: A hívás fogadásához kattintson bárhova a fénykép területén. A hívás visszautasításához kattintson a Kihagyás gombra. Kattintson a Beállítások elemre, és az alábbiak végrehajtásához válassza a megfelelő lehetőséget: Válasz csevegőüzenettel hang vagy videó helyett Hívás fogadása csak hanggal A Ne omeprazol homályos látás állapot beállítása alkalmazások szemből hívás elutasításához és más hívások elkerüléséhez További segítségre van szüksége?

Hasznoscikkek